Leergang

De leergangen

'De nieuwe leider'
Beide auteurs verzorgen samen de leergang De Nieuwe Leider (www.denieuweleider.nl), een managementleergang die 7 jaar geleden door hen werd ontwikkeld, verder werd vervolmaakt (o.a. door middel van het boek ‘Heb je Even?’) en waaraan inmiddels vele (internationale) managers hebben deelgenomen. Deze leergang kent 8 modules, verdeeld over 6 blokken. Deze 6 blokken worden in een periode van 12 maanden ingepland. Deelnemende managers geven onder meer het volgende terug:

‘Ik ken verschillende managementtheorieën, maar omdat jullie het zo overzichtelijk neerzetten en met elkaar verbinden, heb ik nu pas het inzicht gekregen in hoe ik alle modellen binnen mijn eigen stijl kan toepassen. En omdat het in mijn eigen stijl is, is het duurzaam en kost het me geen moeite meer.’

‘We hebben de leergang ook ervaren als rust- en reflectietijd, als middel om los te komen van de dagelijkse hectiek waardoor we beter in staat waren om naar onszelf te kijken. Het vertrouwen binnen de groep zorgde voor diepgaande gesprekken en een fundamentele, positieve verandering in elk van ons’.

Wat worden de opbrengsten voor uzelf als u deelneemt:
U gaat oude gewoontes doorbreken;
U krijgt een aanmerkelijk betere work-life balance;
U krijgt meer energie en plezier in uw werk;
U weet wat uw leiderschapsstijl is en hoe anderen die ervaren;
U leert uzelf en uw medewerkers om gedrag positief te beïnvloeden.
De effectiviteit van uw team neemt toe;
U heeft de inspanningen van uw medewerkers transparant gemaakt, waardoor u beter los kunt laten.
Uiteindelijk behaalt u met meer gemak, plezier en zekerheid uw resultaten.

Wat worden de opbrengsten voor Uw onderneming:
Waardevollere relaties met uw collega's, uw eigen manager en uw medewerkers;
Vergroting van uw referentiekader en uw netwerk;
Meer zekerheid op het behalen van uw resultaten;
Een manager die in balans is met zijn of haar kwaliteiten.

Deze leergang kan ook intern worden gevolgd en wordt dan op maat gemaakt voor managers uit uw eigen onderneming of instelling, bijvoorbeeld uw MT. Ook kan de leergang ingezet worden voor een renderend Management Development traject. Voor internationaal werkende ondernemingen wordt De Nieuwe Leider in zowel het Engels, Duits en Frans gegeven.

Leergang ‘Unplug your mind’ in Thailand
Nu even niet de ander….deze leergang is er voor U! U trekt de stekker er voor 10 dagen uit waardoor de volledige aandacht niet meer naar anderen vloeit maar weer naar u toekomt. U vliegt met een uitgelezen groep managers naar Thailand, naar ons eigen trainingsresort, en ontmoet daar een totaal andere cultuur en levenshouding. De entourage en het programma geven u voldoende ruimte om naar Uzelf te kijken, uw management- en levensverhalen te delen en uzelf te verrijken. Binnen het programma wordt diepgaand en heel praktisch gewerkt aan uw 4 intelligenties, uw rationele intelligentie, uw emotionele intelligentie, uw spirituele intelligentie en uw fysieke intelligentie. U kijkt naar de schuifregelaars van deze 4 intelligenties en u gaat ze zodanig verschuiven dat u na terugkomst blijvend energiek en geïnspireerd blijft. Na 10 dagen landt u weer vol nieuwe inzichten op Schiphol en plugt u weer in. U ervaart dat de energie nu anders loopt. Gun Uzelf deze leergang! U werkt er hard genoeg voor! (www.businessmasterclass.nl)